Kantoormeubelen - Otto's, alle 143 jaar dé specialist in kantoorinrichting!

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van kantoormeubelen?

Wij hebben verschillende A merken kantoormeubelen in ons assortiment, zodat u altijd de keuze heeft uit een goede kwaliteit! Zo hebben wij bijvoorbeeld een stoel in het assortiment: ‘de Drumback van Viasit’.  Deze stoel heeft meerdere prijzen gewonnen op het gebied van kwaliteit en ergonomie. Toch bestaat deze stoel voor een groot deel uit hergebruikt materiaal. Zelfs nog in combinatie met een techniek, waardoor veel minder materiaal nodig is. U kunt ook kiezen uit de Nederlandse leverancier ‘Drenthea’, die hun bureau’s bijvoorbeeld na een aantal jaar kunnen voorzien van nieuwe bladen.

De onderstellen hoeven dan niet vervangen te worden In hun werkplaats, waar ze ook ruimte bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wordt uw oude bureau omgetoverd tot nieuwe en is er veel minder materiaal nodig. Dit zorgt automatisch voor een kleinere ecologische voetafdruk. Geweldig toch?! Want minder nieuw materiaal is minder grondstoffen, minder transport en dus minder schade aan het milieu.

Maak kennis met onze merken

Viasit Logo Nl 72 Dpi
Drentea
Dutchglobe
Fp Collection Logo 2018 Zwart
Palmberg Logo Farbig

Kom langs in onze showroom

U bent altijd van harte welkom in onze showroom, waar wij u graag informeren over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van kantoormeubelen!