Stappenplan - Otto's - Al 143 jaar specialist in kantoorinrichting!

 

 

1. Een goed begin is het halve werk

Meten is weten! Daarom komen wij graag langs op locatie, want alleen dan kunnen wij de ruimte(s) bekijken, exact opmeten en bepaalde zaken zoals lichtinval en routing beoordelen. Dat geeft een nog completer beeld en aan de hand van het complete plaatje kunnen wij alle wensen en eisen meenemen in het voorlopige ontwerp.

2. Een vrijblijvend beeld van de mogelijkheden

Wij maken (vrijblijvend) een 2D impressie van de ruimte(s) compleet met kleuren- en materialenvoorstel. Zo kunt u de sfeer proeven, heeft u een beeld van de mogelijkheden en kunt u aangeven of de ruimte(s) voldoen aan wat u voor uw bedrijf nodig heeft/wat wel en eventueel niet is zoals u in gedachte heeft…

3. Het perfecte plaatje!

Op basis van de eerste stappen kunnen wij u nu een 3D ontwerp presenteren dat doel, functionaliteit en uitstraling van de ruimte(s) weergeeft met een perfecte balans van kleuren en vormen. Details kunnen natuurlijk altijd nog aangepast worden, maar nu kunnen wij in overleg / samen het definitieve ontwerp vaststellen.

4. Dan is het zover! De uitvoering

Na het akkoord kunnen wij beginnen met de uitvoering en uiteindelijk natuurlijk de oplevering! Alles in overleg met u en onze experts. Transparantie en duidelijke communicatie zijn wat ons betreft de sleutelwoorden, ook in deze hectische fase.

Wij zijn altijd bereikbaar!

Na het opleveren zijn wij niet weg, want alle puntjes moeten op de juiste i komen en wij zijn pas tevreden als u dat bent! Tot het laatste detail verzorgen wij alles, zelfs wekelijks verse bloemen kunnen wij in samenwerking met een partner voor u realiseren. Full service, dat is waar wij voor staan.

Maak kennis met onze merken

Voortman Logo
Logo Satelliet Regulier Woordmerk Zwart
Is Logo Red 2
Desso Grijs
Ld Seating Nederland

Projectmanagement bij Otto’s is ontzorgen

Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.