Stappenplan - Otto's - Al 143 jaar specialist in projectinrichting!

 

 

1. Wie zijn wij en wie bent u

Op basis van onze ervaring weten wij dat het fijn is om eerst een vrijblijvende kennismaking te hebben met onze specialisten om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden in kaart te brengen.

4. Het perfecte plaatje, uniek ontwerp

Wij presenteren u een compleet 3D ontwerp dat doel, functionaliteit en uitstraling weergeeft met een perfecte balans van kleuren en vormen.

2. Een goed begin is het halve werk

Meten is weten! Daarom komen wij langs op locatie, dan kunnen wij alles bekijken, exact opmeten en zaken, zoals lichtinval en routing, beoordelen.

3. Wat kunnen wij

Wij maken vrijblijvend een 2D impressie, compleet met kleuren- en materialenvoorstel. Zo kunt u de sfeer proeven en heeft u een beeld van de mogelijkheden.

5. Dan is het zover! De uitvoering.

Na het akkoord, kunnen wij beginnen met de uitvoering. Natuurlijk alles in overleg met u en onze specialisten. Transparantie en duidelijke communicatie zijn onze sleutelwoorden!

6. Tot in detail

Na de oplevering zijn wij ook altijd bereikbaar, want de puntjes moeten op de juiste i komen en wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Wij zijn altijd bereikbaar!

Na het opleveren zijn wij niet weg, want alle puntjes moeten op de i komen en wij zijn pas tevreden als u dat bent! Tot het laatste detail verzorgen wij alles. Wij kunnen zelfs wekelijks verse bloemen, in samenwerking met een partner, voor u realiseren. Full service, dat is waar wij voor staan.

Maak kennis met onze merken

Voortman Logo
Logo Satelliet Regulier Woordmerk Zwart
Is Logo Red 2
Desso Grijs
Ld Seating Nederland

Projectmanagement bij Otto’s is ontzorgen

Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.