Projectmanagement - Otto's, al 143 jaar dé specialist in projectinrichting!

 

 

Wat is projectmanagement?

Allereerst leggen wij graag uit wat onze missie en visie is. Visie: Otto's is de specialist die uw projecten begeleid. Wij zorgen voor uw netwerk, beheren uw machinepark en leveren al uw kantoorartikelen. Wij regelen het totaal plaatje en zijn de onmisbare schakel!

Missie: Otto's zal iedere dag weer beter willen presteren en geloven dat we met samenwerking kracht verdubbelen. Daarom staan wij met onze partners, leveranciers en ons enthousiaste team dagelijks garant voor de beste service en kwaliteit.

Nu onze missie en visie duidelijk zijn, kunnen wij ingaan op de vraag 'wat is projectmanagement'? Als wij denken aan projectmanagement zijn vijf dingen voor ons erg belangrijk. Allereerst zullen wij ons focussen op projectinrichting in het algemeen. Daarna zullen wij ons focussen op werkplekbeheer, akoestische oplossingen, ergonomie en 3D interieurontwerp. Zo heb je bij ons altijd een totaalplaatje en zullen wij je op alle vlakken helpen!

Comfort bestaat uit een combinatie van materialen, vormen, licht, akoestiek, klimaat en ergonomie.

Geen verplichting, maar een kans!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een verantwoordelijkheid die wij samen met leveranciers en klanten oppakken.

Otto’s speerpunten; personeel; geluk op de werkvloer, duurzaam; met leveranciers checken waar producten vandaan komen en afvalverwerking; gescheiden afvalstromen, recyclen en alles wat meer kan.

Bovenstaande is een korte impressie van wat wij voor u kunnen betekenen. U leest er meer over bij de betreffende onderwerpen op onze site, maar u bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom!

Maak kennis met onze merken

Viasit Logo Nl 72 Dpi
Drentea
Dutchglobe
Fp Collection Logo 2018 Zwart
Palmberg Logo Farbig

Projectmanagement bij Otto’s is ontzorgen

Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.