Ergonomie - Otto's - Al 143 jaar specialist in kantoorinrichting!

 

 

Ergonomische oplossingen

Het is dus duidelijk dat vaak, lang en verkeerd zitten ongezond is. Daarom is het goed om rekening te houden met ergonomie en de oplossingen voor dit probleem. Er zijn namelijk een heleboel ergonomische oplossingen. U kunt allereerst zorgen dat u juist zit aan een ergonomisch bureau en op een goede stoel, maar u kunt ook kijken naar mogelijkheden om meer te bewegen tijdens het werken. Dit kunt u bijvoorbeeld regelen door gebruik te maken van de Up!

De Up, een moderne kruk met strak design

Er zijn goed ingestelde bureaustoelen met lumbaalsteun, elektrisch verstelbare bureau’s om te staan, maar er is ook de Up. De Up is een in hoogte verstelbare balanskruk, waarbij u constant gestimuleerd wordt om te blijven bewegen. De kruk is niet alleen ergonomisch heel goed, maar het heeft ook een strak design.

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze merken

Sof 2019 Family Owned
Aeris Logo 2020
Logo Score Seats To Suit
Logo De Raat Security Products Safes Lockers And More

Voorkom ziekteverzuim door goede ergonomie

Er is zelfs een speciale app ontwikkeld voor ergonomisch werken. De active sitting solution app brengt de werkplek in beweging. Tijdens het werk ontvangt u feedback over zitgedrag, gecombineerd met gemakkelijk uitvoerbare office-workouts en regelmatige oproepen om van zithouding te veranderen. Dit zorgt voor actief zitten. Daarnaast is kijkafstand, kijkhoek, soort toetsenbord, vrije beenruimte, hoek van armen en benen ook erg belangrijk voor een optimale werkhouding. Als uw werknemers goed kunnen werken, voelen zij zich goed en zullen zij zich minder snel ziek melden!

Zorg dat u zich altijd goed laat adviseren wat betreft ergonomie! Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!