Akoestiek - Otto's - Al 143 jaar specialist in kantoorinrichting!

 

 

Akoestische oplossingen

Geluiddempende plekken op het kantoor kunnen bijdragen aan een prettige werkomgeving, zodat u rustig kunt werken of overleggen. Denk bijvoorbeeld aan een ‘treinzit’. Op het moment dat u hierin zit, valt het geluid om u heen weg en wordt er een rustige plek gecreëerd waar u kunt praten, bellen of werken. Wij noemen dit akoestisch verantwoord!

Naast geluiddempende plekken zijn er ook akoestische panelen, plafondplaten en kasten met akoestische achterwanden. De juiste stoffering kan ook een groot verschil maken. Al deze oplossingen zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden een stuk minder hinderlijk zijn. Weet u wat het mooie is? Dit gaat heel goed samen met comfort en design! Akoestiek hoeft namelijk niet lelijk te zijn! Akoestische panelen hebben vaak een mooi design!

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze merken

Tarkett Logo C100 M57 Y12 K66 2018
Logo Objectflor Mit Claim Positiv Mit Schutzzone Png R Logo Objectflor Mit Claim Positiv Mit Schutzzone Png R
Huislijn Logo Hoge Resolutie
Feltouch Logo E1599810594577
Deberenn Final Logo 686 X 149

Akoestiek en akoestische panelen; het hoort bij het totaalplaatje!

Het is belangrijk dat het kantoor, het bedrijfspand of de winkel goed ingericht is. Bij kantoorinrichting denken wij daarom aan het totale plaatje. Wij zijn daarom niet alleen gespecialiseerd in akoestiek, maar ook in diverse ergonomische oplossingen en vergeet niet slimme software.

Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.