Kantoorinrichting - Otto's, alle 143 jaar dé specialist in kantoorinrichting!

 

 

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van kantoorinrichting?

Om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, is het belangrijk om onze missie en visie te kennen. Visie: wij zijn dé specialist die uw projecten begeleidt, uw netwerk en machinepark beheert en uw kantoorartikelen levert. Wij zijn uw totaal leverancier, de onmisbare schakel!

Missie: Iedere dag zien wij als een kans om beter te presteren dan de dag daarvoor en wij geloven dat door samenwerken kracht verdubbelt! Daarom staan wij met onze leveranciers, partners en ons enthousiaste team dagelijks garant voor de beste kwaliteit en service.

Nu onze missie en visie duidelijk zijn, vertellen wij wat meer over project- en kantoorinrichting bij Otto's. Als wij denken aan kantoorinrichting zijn vijf dingen voor ons belangrijk. Zo leggen wij de focus natuurlijk eerst op de kantoorinrichting in het algemeen. Daarna zijn de volgende dingen ook erg belangrijk; 3D interieurontwerp, werkplekbeheer, akoestische oplossingen en ergonomie. Zo heb je bij Otto's altijd een totaalplaatje en word je op alle vlakken geholpen!

Comfort bestaat uit een combinatie van materialen, vormen, licht, akoestiek, klimaat en ergonomie.

Maak kennis met onze merken

Viasit Logo Nl 72 Dpi
Drentea
Dutchglobe
Fp Collection Logo 2018 Zwart
Palmberg Logo Farbig

Kom langs in onze showroom

Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.