Industriestoelen - Otto's, alle 143 jaar dé specialist in kantoorinrichting!

Otto’s voor uw werkplaats

Wat kunnen wij voor u betekenen op het gebied van industriestoelen?

Otto's heeft in hoogte verstelbare stoelen met of zonder voetenplank. Zo hebben wij krukken of stoelen met rugleuning en door een slim ontwerp is er extra bewegingsvrijheid voor de schouders.

Er is een lijn gemaakt van materiaal dat ervoor zorgt dat er geen statische elektriciteit opgebouwd wordt, waardoor er een ESD (Electronic Static Discharge) werkplek ontstaat.

Deze voldoen aan de IEC61340-5-1 norm. Vindt u het fijn of moet u voor uw werk wisselend zitten en staan? Heeft u altijd weinig beenruimte? Dan zijn de sta-hulpen ideaal!

Ons assortiment is ook aangevuld met stoelen die voldoen aan de DIN EN ISO 14644-1, ISO klasse 4 (Class 10 volgens de US Federal Standard 209E). Deze zijn geschikt voor ruimtes die stofvrij moeten zijn en blijven. Indien nodig kunnen deze ook voorzien worden van een Hepa filter. Bij staan of (ver)zitten, wordt de verplaatste lucht dan altijd gefilterd.

We hebben onze RVS line. RVS staat voor Roest Vast Staal. Deze stoelen en/of krukken zijn bestand tegen veelvuldig reinigen met water of chemische ontsmettingsmiddelen. Deze stoelen zijn daardoor te gebruiken in ruimtes waar hygiëne heel belangrijk is. Tip: gebruik geen gasveer in ruimtes waar sprake is van hoge zout of chloorgehaltes, maar kies dan als basismateriaal voor ectrolytisch gepolijst RVS 316.

Maak kennis met onze merken

Viasit Logo Nl 72 Dpi
Drentea
Dutchglobe
Fp Collection Logo 2018 Zwart
Palmberg Logo Farbig

Kom langs in onze showroom

Het is niet mogelijk is om alle specificaties te benoemen. Bent u op zoek naar bepaalde stoelen/krukken of wilt u meer weten over industriestoelen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Uw oplossing zit bij Otto’s!