VoIP en Telefonie - Otto's - Al 143 jaar specialist in ICT oplossingen!

 

 

Alternatieven voor ISDN

Het is niet meer HIP, maar zoals u weet is het sinds 1 september 2019 niet meer mogelijk om met uw oude ISDN lijn te bellen, want KPN is hiermee gestopt. Er zijn meerdere alternatieven mogelijk, onder andere VoIP (Voice over IP) of hosted telefonie. U belt dan ‘futureproof’ met de centrale in de cloud. Naast de betere belkwaliteit en de mogelijkheid voor extra opties is het bijna altijd voordeliger.

Maar ook HIP is een optie. In dat geval kunt u de huidige ISDN centrale behouden en heeft u geen nieuwe (SIP) toestellen nodig. De derde mogelijkheid is VAMO. Dat staat voor Vast Mobiel. U bent dan bereikbaar op een vast nummer en belt mobiel.

Voordelen VoIP

VoIP telefonie staat voor Voice over IP en de voordelen daarvan zijn enorm! Overal en altijd bereikbaar op één nummer via een betrouwbaar vast netwerk (KPN). Het nummer is gekoppeld aan een toestel en niet aan een locatie. U heeft vaste kosten per maand en onderling bellen is gratis.

De behoefte aan efficiëntie vraagt om flexibele telefonie-oplossingen. Wij informeren u graag!

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze partners

Acer
Logitech Logo 700x213 1
Logo Ict Waarborg
Ubiquiti
Hp Business Partner Logo

Meer weten over VoIP en Telefonie?

Heeft u nog wat meer informatie nodig wat betreft VoIP & Telefonie? Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.