IT beveiliging - Otto's - Al 143 jaar specialist in ICT oplossingen!

 

 

Endpointbeveiliging

Onze meerlaagse alles-in-een-oplossing beveiligt uw endpoints, servers en mobiele apparaten met minimale systeembelasting. Wij beheren daarnaast de gehele infrastructuur voor u, houden de software up-to-date en rapporteren alleen over de zaken die voor u echt belangrijk zijn om te weten.

Gegevensbescherming

Start moeiteloos met dataversleuteling en tweefactorauthenticatie voor uw bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat waardevolle gegevens van uw organisatie, zoals klantgegevens of financiële en contractuele informatie, worden beschermd in overeenstemming met databeschermingsreguleringen, zoals de AVG. Ook op apparaten die uw medewerkers buiten kantoor gebruiken om toegang tot bedrijfssystemen te krijgen.

Verklein de securityrisico's voor uw bedrijf

Cybercriminelen worden slimmer en de regelgeving wordt strenger. Hoe kunt u hier als ondernemer mee omgaan? Download het gratis e-book Gegevensbescherming voor Dummies. U komt meer te weten over de manieren om uw gegevens te beschermen en hoe u het effect van een datalek effectief tot een minimum kunt beperken.

Onze IT-security partner

Wij zijn Bronze Partner van ESET Nederland. ESET is het grootste IT-securitybedrijf uit de Europese Unie en ontwikkelt al ruim 30 jaar toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Lees meer over ESET.

Maak kennis met onze partners

Microsoft
Ubiquiti
Logo Ict Waarborg
Acer
Eset Bronze Partner Colour

Heeft u vragen over de beveiliging van uw IT-omgeving?

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het veilig houden van uw digitale werkomgeving? Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.