Audiovisueel - Otto's - Al 143 jaar specialist in ICT oplossingen!

 

 

Software voor audiovisuele oplossingen

Flipbox Software Suite: Eenvoudig in gebruik en u kunt informatie, van aanwezige personen, met eigen middelen makkelijk delen op het scherm. Met name geschikt voor de zakelijke omgeving. De Flipbox Software Suite is zonder training en direct te gebruiken.

Tango software: Speciaal ontworpen om het gebruik van digitale hulpmiddelen te vereenvoudigen. Tango Teach is er speciaal voor educatief gebruik en Tango Elite is er speciaal voor zakelijk gebruik.  Het is de meest innovatieve touchscreensoftware op de markt.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en daarom is het simpelweg niet mogelijk om te beschrijven wat de mogelijkheden zijn. U moet het ervaren! Kom langs in onze showroom en laat u verrassen. Wij adviseren u graag op het gebied van audiovisuele oplossingen!

Audiovisueel; onze schermen

Alles audiovisueel geregeld! Er zijn verschillende schermen verkrijgbaar met ontelbaar veel mogelijkheden. Zo heeft ieder board specifieke en unieke eigenschappen:

e-Screen PTX-UHD serie - tot 4 bronnen tegelijk weergeven in Full HD kwaliteit
e-Screen STX serie - messcherpe beelden in Full-HD en Ultra-HD
e-Screen ETX serie - schermbediening zelfs mogelijk zonder aangesloten PC
e-screen XTX serie - all-in-one oplossingen met geïntegreerde camera’s

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze partners

Acer
Logitech Logo 700x213 1
Logo Ict Waarborg
Ubiquiti
Hp Business Partner Logo

Meer weten over onze Audiovisuele oplossingen?

Heeft u nog wat meer informatie nodig wat betreft Audiovisuele oplossingen? Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.