ICT Oplossingen - Otto's, al 143 jaar dé specialist in ICT-oplossingen!

 

 

ICT-oplossingen in de telecom

Op het gebied van telecom staat de tijd ook nooit stil. Wij kunnen u helpen op het gebied van VoIP, maar ook Managed SIP Trunk behoort tot de mogelijkheden. Beide opties maken bellen flexibel, mobiel, compleet en in de meeste gevallen ook nog goedkoper. De opties zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld ook aan het koppelen van uw relatiegegevens. Dit brengt enorme voordelen met zich mee.

Wetgeving rondom ICT

De nieuwe wetgeving op het gebied van het beveiligen van bedrijfs- en persoonsgegevens maken het extra lastig om alles in eigen beheer te houden. Wij hebben specialisten die uw netwerk 24/7 bewaken en bereikbaarheid en betrouwbaarheid waarborgen. Wij werken ook met remote support!

Remote support

Remote support is een dienst van Otto’s waarbij wij op afstand uw werkplek over kunnen nemen. Hierdoor kunnen wij snel en veilig in kaart brengen wat er speelt en eventuele problemen meestal direct oplossen.

U belt met onze specialisten die u begeleiden. Het voordeel is dat het mogelijk is vanaf iedere gewenste locatie en al uw devices. Daardoor bent u snel weer online: Otto’s is ook dé specialist op het gebied van remote support!

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze partners

Logo Ict Waarborg
Eset Bronze Partner Colour
Hp Business Partner Logo
Logitech Logo 700x213 1
Microsoft

Meer weten over onze ICT Oplossingen?

Wilt u advies op maat? Onze specialisten komen graag vrijblijvend langs om de ICT-oplossingen op maat te bespreken.