Scanning - Otto's - Al 143 jaar specialist in documentoplossingen!

 

 

Een breed assortiment multifunctionals

Ons brede aanbod aan multifunctionals biedt ruime mogelijkheden om documenten in diverse formaten in te scannen naar een onbeperkt aantal locaties in het netwerk. Scanning, zoals u het wilt!

Met de juiste multifuctional om te scannen en bijbehorende software kunt u veel tijd en ergenis besparen. Samen met Canon bieden wij slimme oplossingen. En door intelligente software heeft u maximale controle en productiviteit.

Al onze scanners worden geleverd met een softwarebundel voor extra functies, geoptimaliseerde beeldkwaliteit en eenvoudigere bediening voor maximale productiviteit.

De juiste scanner vind jij bij Otto's

Of u nu op zoek bent naar een documentscanner, flatbedscanner of groot formaatscanner, onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Natuurlijk gecombineerd met de juiste software.

Voor scanners en multifunctionals en de daarbij behorende software oplossingen bent u dus in goede handen bij Otto’s!

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze merken

Mapsiot
Canon Pp 2020 Goldpartner Cmyk
Uniflow Canon

Heeft u vragen over scanning?

Heeft u nog wat meer informatie nodig wat betreft scanning? Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.