Plotting | Otto's | Al 143 jaar specialist in documentoplossingen!

Plotting bij Otto's

Samen met Canon staat Otto's garant voor betrouwbaarheid, deskundigheid en een landelijke dekking qua service en ondersteuning. Na uw aankoop kunnen onze eigen engineers op verzoek uw plotter installeren op locatie.

Wij zorgen er dan natuurlijk voor dat de plotter uitstekend werkt, van het koppelen aan uw netwerk en het installeren van de software tot het plotten zelf! Ook softwarepakketten, inkt en papier kunnen wij leveren, net als bijkomende apparaten om uw prints te kunnen lamineren, snijden en/of vouwen. En... u creëert vervolgens binnen enkele klikken schitterende grootformaat prints. Plotting doet u met Otto's!

Plotting doe je met Canon

Canon omschrijft plotting 'als een nieuwe wereld vol printmogelijkheden'! Adembenemende, levensechte prints van uitzonderlijke kwaliteit behoren met deze plotters tot de mogelijkheden. En toch zijn deze plotters zuinig, snel, gemakkelijk in gebruik en maken weinig geluid.

Misschien vindt u dit ook interessant

Maak kennis met onze merken

Mapsiot
Canon Pp 2020 Goldpartner Cmyk
Uniflow Canon

Meer weten over Plotting?

Neem vandaag nog contact met ons op, dan informeren wij u vrijblijvend en ‘groots’ over plotter! Wij ontvangen u graag in de showroom van Otto's. In onze showroom laten wij u kennis maken met onze kantoorartikelen. Tijdens uw bezoek ontdekt u de kwaliteit van onze producten, materialen en toepassingen. Otto's is geopend van maandag tot en met vrijdag.

U bent ook buiten onze openingstijden op afspraak van harte welkom in onze showroom.